Platja D'Aro, Costa Brava

Local d’oci i Hotel en Venda a Platja d’Aro

262.000 € / mes
744m2
6
Pendiente certificar

Descripció de la propietat

Descobriu una oportunitat excepcional al cor de Platja d’Aro: un ampli local d’oci de 400 metres quadrats al carrer principal i cantoner, complementat amb 19 habitacions d’hotel, sumant un impressionant espai total de 744 metres quadrats.

Característiques Destacades:

Ubicació Privilegiada:Estratègicament situat al carrer principal de Platja d’Aro, el local ofereix màxima visibilitat i accessibilitat per a clients i transeünts.

Espais Diferents: Tant el local com les 19 habitacions d’hotel compten amb entrades separades, assegurant privadesa i comoditat tant per a negocis com per a allotjament.

Terrasses Exclusives: La propietat ofereix dues terrasses diferents: una d’interior i una terrassa exterior àmplia, perfecta per a esdeveniments, descans a l’aire lliure o ampliar l’espai comercial segons les necessitats.

Allotjament integrat: Amb 19 habitacions d’hotel incloses, aquesta oferta és ideal per a aquells que busquen invertir o expandir un negoci a una zona d’alta demanda.

Dimensions Generoses: Amb un total de 744 metres quadrats, la propietat proporciona un espai significatiu per a diverses configuracions i possibilitats de desenvolupament.

Aquesta combinació única de local d’oci i allotjament hoteler, amb entrades separades i terrasses exclusives, ofereix una versatilitat inigualable en una ubicació cobejada com Platja d’Aro. És una inversió ideal per a empresaris visionaris que busquen capitalitzar les oportunitats en un enclavament turístic de renom.

Explori aquesta excepcional propietat i porti el seu negoci o projecte hoteler al següent nivell a Platja d’Aro!

  • Construïts 744.00 m2
  • Certificació energètica Pendiente certificar
  • Banys 6
  • Aire condicionat

Ubicació de la propietat

Ref 3132

T’interessa?

Propietats similars

Costa Brava

Traspàs de restaurant a primera línia de mar a Platja d’Aro

Superfície 420 m2
Estat Totalment reformat
Costa Brava

Local de lloguer al centre de Platja d’Aro

Superfície 160 m2