Santa Cristina D'Aro, Costa Brava

Casa independent ubicada en Les Teules (Santa Cristina d’Aro)

430.000 €
221m2
4
3
E

Descripció de la propietat

Presentem aquesta espectacular casa independent, ubicada a prestigiosa urbanització “Les Teules” (Santa Cristina d’Aro), Costa Brava.

Consta de 657 m² de parcel·la, i l’habitatge, de 221 m² de superfície construïda, distribuïda en tres plantes.

A la planta principal trobem un ampli i lluminós saló-menjador, amb sortida a la terrassa que dona accés a la piscina privada, un lavabo de cortesia i la cuina tipus office, totalment equipada, que té accés a la terrassa posterior de l’habitatge, on hi ha una barbacoa.

Aquesta planta, dona accés a una planta inferior, on es troba una zona polivalent d’oci, un espai multifuncional actualment dedicat a un estudi de pintura, anteriorment destinat a una sala de cinema.

I, a la planta primera, trobem les 3 habitacions dobles, una en suite i una altra amb vestidor propi, el bany principal complet, i una habitació individual, pensada com a despatx.

L’habitatge, té unes vistes espectaculars a la muntanya, a més és molt lluminosa, i podràs gaudir del sol durant tot el dia. Disposa de llicència de lloguer, per tant, podràs gaudir, o bé viure durant tot l’any, gaudir d’una casa de vacances, o bé invertir per a llogar.

Com a característiques que cal destacar, l’habitatge compta amb garatge cobert, fusteria interior de PVC, aire condicionat i calefacció, persianes elèctriques, preinstal·lació d’aspiració centralitzada, gas natural i fibra òptica.

No dubtis a demanar-nos més informació!

  • Construïts 221 m2
  • Habitacions 4
  • Banys 3
  • Calefacció Gas natural
  • Aire condicionat
  • Certificació energètica E

Ubicació de la propietat

Ref 3550

T’interessa?

Propietats similars

Sant Feliu De Guixols

Casa de poble a 200 metres de la platja de Sant Feliu de Guíxols

Superfície 72 m2
Habitacions 2
Banys 1
Costa Brava

Fantàstica casa en venda al centre de Palafrugell

Superfície 190 m2
Habitacions 5
Banys 2
Costa Brava

Casa d’obra nova a Begur

Superfície 320 m2
Habitacions 4
Banys 3