Palau, Girona, Girona

Fantàstica casa a Palau

800.000 €
272m2
4
3
Pendiente certificar

Descripció de la propietat

Casa aïllada en venda a la prestigiosa zona de Palau

Es ven una magnífica casa aïllada de 272 m² situada a la zona residencial de Palau, coneguda pel seu entorn tranquil i la seva proximitat a la natura, a només uns minuts del centre de la ciutat. Aquesta propietat, orientada al sud, ofereix una gran lluminositat durant tot el dia, cosa que la converteix en un habitatge càlid i acollidor.

L’habitatge es distribueix en dues plantes. A la planta principal, hi trobem un ampli saló menjador amb grans finestrals que donen accés directe al jardí privat, ideal per a gaudir de moments en família o amb amics.

La cuina és totalment equipada i compta amb un espai per a menjador informal. Aquesta planta també disposa d’una habitació doble, perfecta per a convidats o com a despatx, i un bany complet.

A la planta superior, es troben tres habitacions dobles més, totes elles exteriors, amb armaris encastats i molta llum natural. També hi ha un segon bany complet que dóna servei a les altres habitacions.

El garatge, situat a la planta baixa, té capacitat per a tres cotxes, amb espai extra per a emmagatzematge o zona de taller. El jardí que envolta la casa és espaiós i ben cuidat, oferint múltiples possibilitats per a l’oci exterior, com instal·lar una piscina, zona de barbacoa o espais de jocs infantils.

Situada en un entorn residencial molt tranquil, aquesta casa és perfecta per a aquells que busquen una llar exclusiva en una de les zones més desitjades de la ciutat, sense renunciar a la comoditat i la proximitat als serveis.

  • Construïts 272 m2
  • Habitacions 4
  • Banys 3
  • Calefacció Gas natural
  • Aire condicionat
  • Certificació energètica Pendiente certificar

Ubicació de la propietat

Ref 3676

T’interessa?

Propietats similars

Girona

Impressionant xalet a Palau

Superfície 477 m2
Habitacions 6
Banys 4
Girona

Casa adossada a la Rutlla

Superfície 155 m2
Habitacions 4
Banys 3
Girona

Casa adossada a la Rutlla

Superfície 155 m2
Habitacions 4
Banys 3