Palol de Revardit, Girona

Casa de poble a Palol de Revardit

850.000 €
425m2
4
4
E

Descripció de la propietat

Aquesta impressionant casa de dues plantes, amb un total de 425 m² construïts, se situa en una àmplia parcel·la, ideal per als que busquen espai i comoditat. Amb 4 habitacions i 4 banys, és perfecta per a famílies o per a aquells que gaudeixen de rebre visites. En entrar, a la planta d’accés, et rep un saló lluminós que connecta amb dues acollidores habitacions i un bany. També trobaràs un garatge amb capacitat per a dos vehicles, cosa que afegeix comoditat al teu dia a dia. Descendint a la planta inferior, et sorprendrà un saló acollidor amb llar de foc, ideal per gaudir de moments càlids en família. Aquesta planta també compta amb un lavabo, una cuina office i un menjador que ofereix accés directe a un jardí de 1000 m², distribuït en diferents nivells, perfecte per gaudir de l’aire lliure.

A la planta superior trobaràs una àrea de treball que proporciona un espai tranquil per concentrar-te. El dormitori principal és un veritable refugi, amb un vestidor que afegeix un toc de luxe. A més, hi ha un saló polivalent, un bany i una habitació per a convidats, assegurant que tothom tingui el seu espai.

La propietat està equipada amb calefacció a gasoil, aire condicionat, fibra òptica i un sistema dalarma per a la teva tranquil·litat. A més, compta amb dos terrenys adjacents de 466 i 520 m² no edificables, cosa que ofereix encara més possibilitats per al futur.

Ubicada a prop de la via verda, és un paradís per als amants del ciclisme i la natura. Una casa que combina confort, estil i una ubicació privilegiada!

  • Construïts 425 m2
  • Habitacions 4
  • Banys 4
  • Calefacció Gasoil
  • Certificació energètica E

Ubicació de la propietat

Ref 3668

T’interessa?

Propietats similars

Girona

Casa ideal a Domeny

Superfície 229 m2
Habitacions 5
Banys 2
Girona

Viu de luxe a un pas de Girona

Superfície 275 m2
Habitacions 5
Banys 2
Girona

Casa per reformar en Vilajuiga

Superfície 420 m2
Habitacions 8
Banys 3