Angles, Girona

Casa en venda a Anglès

230.000 €
235m2
4
Pendiente certificar

Descripció de la propietat

A la venda casa situada a Anglès, en una ubicació immillorable davant del col·legi, en una zona molt tranquil·la i ben comunicada. Aquesta propietat es distribueix en diverses plantes i ofereix espais amplis i funcionals.

A la planta baixa trobem un garatge amb capacitat per a tres cotxes, que inclou una zona de taller, un espai de rebost i un lloc ideal per emmagatzemar la llenya per a la llar de foc.

A la primera planta, hi ha una cuina àmplia amb llar de foc, ideal per gaudir de reunions familiars. També trobem un bany amb plat de dutxa, una habitació menjador i una sala d’estar acollidora.

La segona planta disposa d’una habitació petita, una habitació doble amb llit, un bany recentment reformat amb plat de dutxa, una habitació doble amb un llit doble de color vermell i una altra habitació doble amb un segon llit.

A la planta superior hi ha un rentador i una terrassa perfecta per gaudir de l’aire lliure.

L’habitatge compta amb caldera de gasoil per a l’aigua sanitària i la calefacció. A més, està equipat amb aire condicionat a la sala d’estar i a una de les habitacions dobles per garantir el màxim confort durant tot l’any.

Una oportunitat única per viure en un entorn familiar i tranquil amb totes les comoditats. No deixi passar aquesta oportunitat i vingui a visitar-la!

  • Construïts 235 m2
  • Habitacions 4
  • Certificació energètica Pendiente certificar

Ubicació de la propietat

Ref 3685

T’interessa?

Propietats similars

Girona

Cases adossades a L’Escala

Superfície 84 m2
Habitacions 3
Banys 2
Girona

Casa per reformar en venda a Taialà (Girona)

Superfície 300 m2
Habitacions 7
Banys 2
Girona

Casa per reformar en Vilajuiga

Superfície 420 m2
Habitacions 8
Banys 3