Can Mates, Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Pis seminou amb terrassa pròxim al centre de Sant Cugat

990.000 €
161m2
4
A

Descripció de la propietat

Espígul té el plaer de presentar aquest exclusiu habitatge de 130 m² construïts interiors més terrassa, ubicat en una finca- semi-nova amb tan sols 4 anys d’antiguitat situada al barri de Can Mates, una de les finques més prestigioses de Sant Cugat del Vallès, a només 10 minuts a peu del centre de la ciutat.

Aquesta propietat ofereix una àmplia zona comunitària amb piscina, envoltada de platja de pedra natural o gres amb tractament antilliscant, dutxes al voltant de la piscina i una zona d’oci amb gespa natural i jardineria amb espècies autòctones de baix consum hídric, creant un espai ideal per a moments de relax i entreteniment.

Destacant per la seva excel·lència i comoditat, l’entorn es distingeix per una marquesina d’accés a l’edifici que incorpora una porta per a vianants, guarda-bicicletes, bústies i videoporter, així com consignes intel·ligents (SMART LOCKERS) en la zona d’entrada per a la recepció i dipòsit de paqueteria. A més, es disposa d’un control d’accés electrònic en el solar, en les escales i en els habitatges, opcionalment amb control via telèfon intel·ligent, xip o targeta, amb control electrònic dels panys, garantint un nivell molt alt de seguretat.

Els vestíbuls d’accés a les escales presenten fusteria d’alumini i vidre de seguretat, paviment de gres i revestiments de fusta, mentre que els paraments interiors de les zones comunitàries estan pintats amb pintura llisa ecològica de qualitat AENOR. Les escales comunitàries i les terrasses també compten amb paviment de gres antilliscant.

A la zona de dia, trobem un espai generós amb un ampli saló-menjador orientat a aquest que integra cuina americana, la qual disposa d’una gran illa amb capacitat per a 8 comensals. Està totalment equipada amb frigorífics combi Whirlpool totalment integrats, forn multifunció pirolític, placa d’inducció, campana extractora d’integració, rentavaixella, vinoteca Klarstein, aigüera Blanco Supra i aixeta grisa Mila cromat.

Des del saló, s’accedeix a un espectacular terrassa de 26 m² amb gelosia corredissa que li confereix gran intimitat, proporcionant un espai exterior exclusiu perfecte per a gaudir de moments de tranquil·litat i entreteniment a l’aire lliure, en un entorn privat i segur.

En la zona de nit, es troben 4 habitacions molt lluminoses, una d’elles la suite, amb vestidor que incorpora armaris encastats lacats en blanc. La propietat disposa de 3 banys, incloent-hi el principal, el secundari i el de cortesia.

La propietat compta amb un sistema de calefacció i refrigeració per sòl radiant/refrescant amb suport d’un sistema de calefacció i refrigeració per conductes. Aquest sistema inclou un control de la humitat per a evitar condensacions.

L’edifici disposa d’un sistema centralitzat de geotèrmia per a la generació d’aigua calenta sanitària, calefacció i climatització. Aquest sistema està combinat amb un sistema de plaques fotovoltaiques en planta coberta per a minimitzar el seu consum elèctric. Aquest sistema innovador permet un alt nivell d’eficiència, confort, estalvi i respecte al medi ambient.

L’habitatge està equipat amb un sistema de domòtica amb el qual es pot controlar mitjançant telèfon intel·ligent, tauleta o ordinador: la il·luminació LED del saló i de la suite principal, la regulació de les persianes de les habitacions, la gestió del sistema de calefacció i refrigeració amb control de temperatura individual per a cada estada (excepte el bany de cortesia i el passadís) i el control de la qualitat de l’aire i gestió del sistema de ventilació i renovació de l’aire segons els paràmetres interiors i exteriors. A més, es pot tallar el subministrament d’aigua de manera remota.

Els mecanismes utilitzats són de la marca JUNG de la sèrie LS.

Dues places d’aparcament amb instal·lació de càrrega per a vehicles elèctrics, una porta seccional automatitzada d’accés a l’aparcament, pavimentació amb pintura de resines epoxi i tractament antilliscant, així com una zona independent de trasters individualitzats ventilats mecànicament, completen les comoditats d’aquesta propietat.

Finalment, s’ofereix una zona d’aparcament per a bicicletes de fàcil accés prop de la sortida al carrer.

No t’ho perdis! La teva llar t’espera. Contacta’ns!

Veuen a veure-la !

  • Construïts 161 m2
  • Habitacions 4
  • Calefacció Geotermia
  • Aire condicionat
  • Terrasses 26.00 m2
  • Ascensor
  • Aparcament
  • Certificació energètica A

Ubicació de la propietat

Ref 3707

T’interessa?

Propietats similars

Sant Cugat del Vallès

Planta baixa cantonera a Volpelleres

Superfície 87 m2
Habitacions 3
Banys 2
Sant Cugat del Vallès

Dúplex en venda a Sant Domènec.

Superfície 130 m2
Habitacions 4
Banys 3
Barcelona

Pis reformat a finca clàssica al carrer Muntaner

Superfície 115 m2
Habitacions 3
Banys 2